1. Memastikan produk yang disediakan tepat dengan pesanan. 2. Bertindak sebagai penyambut tetamu untuk mengalu-alukan pelanggan. 3. Mengekalkan kebersihan ruang makan terutamanya lantai, kerusi dan meja. 4. Membantu dalam pembersihan dan penyelenggaraan stor. 5. Membantu menyediakan/ menghidangkan produk yang dipesan mengikut arahan Penyelia/ Pengurus dan mengikuti Prosedur Operasi. 6. Memastikan kawasan dapur berada dalam keadaan teratur dan bersih serta semua peralatan berfungsi sebelum pertukaran syif. 7. Pengendalian tunai yang tepat. 8. Membuka/ menutup kedai kopi mengikut jadual.
SEBUAH SYARIKAT YANG MENJALANKAN PERNIAGAAN BERIKUT: 1) PEMBIAYAAN KREDIT 2) INSURANS TAKAFUL MOTOR & NON-MOTOR 3) KEDAI RUNCIT 4) KEDAI PERCETAKAN 5) FASILITI PEMBERSIHAN DAN PENYELENGGARAAN 6) LOT SEWAAN 7) STESYEN MINYAK
SPM / O Level / SKM Level 1 / SKM Level 2 / SKM Level 3 or Equivalent.
